Chio Borrelbites

SMAKELIJKE FEESTDAGEN!
De feestdagen staan in het teken van verrukkelijk eten, quality time en gezelligheid! Volgens Chio hoort daar nog één ingrediënt bij: Chio Borrel Bites. Wij kregen de taak om de Chio Borrel Bites te linken aan de feestdagen en het publiek te overtuigen dat deze verrassende mix van borrelnoten, pinda’s en zoutjes perfect past bij quality time!

QUALITY TIME OP YOUTUBE
Om dit duidelijk te maken aan het publiek, hebben we gekozen voor een gelaagde YouTube-campagne: een Blossom first! Vermakelijke video’s moesten de aandacht van het publiek trekken én duidelijk maken dat de Chio Borrel Bites passen bij quality time. Om dit voor elkaar te krijgen, bedachten we drie unieke, verrassende video’s. Om de aandacht zo lang mogelijk vast te houden, hebben we gespeeld met forced perspective. Dit is een techniek waarbij voorwerpen groter of kleiner lijken dan dat ze eigenlijk zijn. In een TrueView Ad werden de Chio Borrel Bites omgedoopt tot een soort Toren van Pisa! Vonden mensen dit leuk, dan werden ze daarna geretarget met een van de twee Bumper Ads. Daarnaast werden de video’s gelinkt aan onderwerpen rondom de feestdagen. Ging je op zoek naar een lekker kerstrecept, grote kans dat je onze video’s hebt gezien!

VERRUKKELIJKE RESULTATEN
Wat blijkt? Onze video’s zijn in de smaak gevallen! In totaal hebben we bijna 5 miljoen impressies gegenereerd! Door middel van een Brand Lift zijn we erachter gekomen dat er een lift heeft plaatsgevonden op brand awareness en consideration! Een beter begin van 2018 hadden we niet kunnen wensen!