Chio Muziekkrakers Quiz

PUSH IT TO THE LIMIT!
Vrijdagavond, tv aan en gezellig met de family languit op de bank. Wat hoort daar nog meer bij? Juist, Chio Kettle Chips en Borrelnoten! Om de koppeling met quality time te versterken, is Chio de samenwerking aangegaan met het muziekprogramma The Big Music Quiz. Wij werden vervolgens gechallenged om deze samenwerking door te vertalen naar een online campagne, wat meer product awareness moet opleveren. Dit klonk ons natuurlijk als muziek in de oren!

DE CHIO MUZIEKKRAKERS QUIZ
Om de aandacht van het publiek te trekken, bedachten we onze eigen, online muziekquiz. In vijf weken tijd zijn wij op zoek gegaan naar dé muziekkenners van Nederland. Elke week werden er nieuwe vragen gesteld én maakte het publiek kans op verrukkelijke, crunchy prijzen! Deze online muziekquiz hebben we in drie lagen gegoten: awareness, conversie en engagement. Door verschillende type posts op Facebook en Instagram te plaatsen, daagden we het Nederlandse publiek uit om hun muziekkennis te testen! Daarnaast hadden we een Blossom first! We zijn de studio ingedoken om drie spotjes op te nemen voor Spotify!

GOOD TIMES!
De combinatie tussen Spotify én een gelaagde contentstrategie zorgde ervoor dat meer dan 5.200 mensen hebben deelgenomen aan de Chio Muziekkrakers Quiz! Daarnaast hebben we meer dan 1,1 miljoen mensen bereikt én voor meer dan 3.9 miljoen impressies gezorgd!