Danio Spoon Project

DANIO MEETS PASSIE EN CREATIVITEIT

Danio creëert populaire (en erg lekkere) zuivelproducten in vele varianten. Ondanks dit gegeven blijft het een uitdaging om op te vallen binnen het zuivelschap. Hier wil Danio korte metten mee maken. De Taste Life To The Full campagne gaf direct aan wat Danio wil uitdragen: Passie als drijfveer om ergens vol voor te gaan, met smaak als inspirator van creativiteit. Eigenheid en creativiteit stimuleren, met de focus op millennials. Een mooie match met Blossom dus! 

WAAR VIND JE DÉ ULTIEME LEPEL? 

Heerlijk, zo’n romige kwark. Wat houdt je tegen? Wij gingen op zoek naar hetgeen wat er nou écht tussen jou en je Danio in staat: de lepel. De lekkerste en volste kwark verdient uiteraard de állerbeste lepel, zodat je de smaak optimaal kunt beleven. Wij daagden drie industrieel ontwerpers uit om de perfecte lepel te ontwikkelen voor hun favoriete smaak Danio. Dit creatieve proces legden we vast in vijf inspirerende video’s. Van concept tot creatie, wij volgden hun complete proces naar dé ultieme lepel. Het inzetten van een lepel als intermediair tussen design en Danio was de perfecte manier om deze twee werelden op een oprechte en relevante manier met elkaar te verbinden.

CREATIVITEIT WORDT BELOOND 

Dit project had niet alleen drie fantastische lepels als resultaat, maar we hebben ook veel kijkers kunnen inspireren met deze creatieve content. Wij vinden het uiteraard supertof dat we eigenheid, creativiteit en passie kunnen combineren met het aanprijzen van producten, en nóg mooier dat het ook daadwerkelijk het gewenste resultaat heeft geleverd. Dat smaakt naar meer!