BBQ met Kaas.nl

KAAS, NU VOOR DE BBQ
Als de zon in Nederland straalt en de temperatuur aangenaam is, slingeren wij kaaskoppen al snel de BBQ aan. De hamburgers, speklappen en worstjes zijn vaak onmisbaar in het assortiment van iedere grillmeester. Maar volgens Zijerveld is er nog één product dat de harten van BBQ-minnend Nederland sneller laat kloppen: KAAS. Niet veel mensen weten dit, maar kaas is een verassend goed product om lekker mee te grillen of om een gerecht mee te verrijken. Maar hoe maak je dat duidelijk aan het grote publiek?

DYNAMISCH BBQ’EN
Samen met Zijerveld bedachten we een aansprekende en interessante Facebookcampagne, bestaande uit diverse Facebook canvassen voor hét social platform van Zijerveld: Kaas.nl. In deze canvassen werden verschillende kaas-recepten voor de BBQ geïntroduceerd. Denk bijvoorbeeld aan gegrilde steak met blauwe kaas of papillot van gesmolten feta. Klinkt dat niet verrukkelijk? Toch vonden wij dat we er nog een schepje bovenop moesten doen. Zo’n cheese steak op je tijdlijn kan er nog zo aantrekkelijk uitzien, wij Nederlanders grillen alléén met mooi weer. Daarom koppelden wij de campagne aan Smartly.io! Hierdoor krijgen consumenten precies te zien wat de weersverwachting is voor hun woonplaats. Zo kunnen de grillmeesters meteen de handen uit de mouwen steken. Want zeg nou eerlijk, BBQ weer + foodporn op je tijdlijn kan geen enkele grillmeester weerstaan!

BBQ & KAAS: EEN MATCH MADE IN HEAVEN
Wat blijkt, mensen kunnen een plakje kaas op de BBQ wel waarderen. In totaal hebben we meer dan 425.000 mensen bereikt en zijn er bijna 30.000 video ad views gerealiseerd. Yummmmmmm!