MARS MINI’S

Vier het groots met MINI’S

Iedereen vindt het leuk om een persoonlijke mijlpaal met anderen te delen. Of je nou 100 of 20 jaar oud wordt, gaat trouwen of misschien wel een nieuwe baan hebt gevonden. Hoe groot of klein het avontuur ook is, er is altijd een reden voor een feestje! En wat is er nou leuker voor een merk dan deze momentjes te vieren met de fans? Mars MINI’S wilde deze kans graag aangrijpen, en laten deze candy bar mixes nou nét ideaal zijn om deze bijzondere momentjes groots mee te vieren. Eén en één is… precies.

Persoonlijke gelukswens

We maakten een aantal inhakers gebaseerd op vrolijke hoogtepunten, zoals een dagje weg en natuurlijk vakantie. Maar om Mars MINI’S ook echt deel uit te laten maken van de belangrijkste jaarlijkse terugkerende mijlpaal én deze feestbeesten op een sympathieke manier te inspireren een zak in huis te halen, maakten we gebruik van een handige Facebook functionaliteit. Aan de hand van de ingevulde verjaardagen van gebruikers is het mogelijk om specifiek deze party animals te targeten. Met een verjaardagsliedje, hoogstpersoonlijk gezongen door onze MINI’S, feliciteerden we mensen in de week rond hun verjaardag. Hieperdepiep…

Hoera!

Hoewel mensen toch echt zelf hun verjaardag hebben ingevoerd bij het aanmaken van hun Facebook profiel, waren ze ontzettend verbaasd én vereerd dat ze een ‘persoonlijke’ verjaardagswens ontvingen van deze schattige MINI’S. Doordat we iedere week natuurlijk een nieuwe groep benaderden, hebben we bijna een miljoen mensen kunnen bereiken zonder gevaar voor wear-out. Hiep hiep, hoera!