The cheesier the better

KAAS, KAAS, ZEI ER IEMAND KAAS?
Als wij zeggen kaas, zeg jij fondue! Kaas… FONDUE! We kennen allemaal de Zwitserse variant, maar er zijn zóveel meer verschillende varianten en heerlijke dips te bedenken waar nog bijna niemand kaas van gegeten heeft. Variaties uit de Franse, Zwitserse, Italiaanse, Aziatische en Hollandse keuken: niets is te gek, als het maar – jawel – kaas is. Tijd om de kaasfondue opnieuw op de kaart te zetten voor Zijerveld, maar dan met álle mogelijkheden. Want zeg nou zelf: van een goede kaasfondue krijg je toch nooit genoeg?

KEEP CALM AND FONDUE
Voor deze campagne voor Zijerveld hebben we samengewerkt met Boska Nederland, die kaasfonduepannen ter beschikking stelde. Met een auto vol kaas reden we naar Brussel om daar met Black Box Studio verschillende foto- en videorecepten te maken, zodat heel Nederland zonder moeite aan het kaasfonduen kon slaan. Daarnaast voorzagen we iedereen van fonduefacts én er kwamen drie acties waarbij mensen een fonduepan konden winnen. Want wát is een fondue zonder goeie fonduepan?

THIS CAMPAIGN WAS B(RI)EING SUCCESFULL
Missie geslaagd: en óf Nederland aan het fonduen is geslagen. De campagne heeft op Facebook meer dan 1,5 miljoen mensen bereikt en voor meer dan 4,4 miljoen impressies gezorgd. Dit resulteerde in meer dan 50.000 sessies op de website van kaas.nl. Er zijn in totaal 37.500 likes, comments en shares geplaatst op de content en daarmee hebben we onze doelstellingen ruimschoots behaald! Een heerlijk resultaat. Bíjna net zo heerlijk als de kaasfondue zelf.