Twix Talx

EEN LEKKER BAKKIE MET EEN PORTIE GEZELLIGHEID
Sommigen staan er mee op, anderen kunnen niet zonder. Een ding staat vast: koffie is véél meer dan een drankje. Het is super sociaal! Of het nou bij het koffiezetapparaat op je werk is of tijdens het natafelen, het brengt mensen samen. Om tijdens dit sociale moment te voorkomen dat je zonder gespreksstof zit, komt TWIX® met een mooie oplossing: TWIX® TALX.

KICKSTART YOUR CONVERSATION
Met TWIX® TALX kickstart je de koffiepraat met een hele dikke knipoog. Humoristische gespreksstof die nét wat anders is dan het alledaagse. Tja… denk bijvoorbeeld maar eens na over wat nou eigenlijk écht goud in de mond heeft. Was het de morgenstond, of toch Lil’ Wayne?

Blossom creëerde een reeks aan koffieklets-content waarbij het links/rechts-verhaal van TWIX® diende als een antwoordmechanisme op Instagram, Facebook en Twitter. O… en foute antwoorden bestaan niet. Ideaal! Naast de kanalen van TWIX®, kregen we ook de hulp van koffie-gerelateerde influencers die het natuurlijk wel gewend zijn om digitaal het gesprek aan te gaan. En dat ook maar wát graag deden!

RESULTATEN OM JE VINGERS BIJ AF TE LIKKEN
En of. Met content die erop gericht was om de doelgroep (m/v 25-45 jaar oud) te activeren met het starten van een gesprek, hebben we bijna 12,5 miljoen impressies gegenereerd op Facebook, Instagram, Twitter en via verschillende influencer-posts. Daarnaast zorgde deze campagne voor maar liefst 157.000 interacties en werden er 359 posts met #TWIXkoffie gedeeld op Instagram. Een resultaat dat smaakt naar meer.