Vera Camilla x Kruidvat

Als je denkt aan beauty en make-up, dan denk je aan influencers. Er zijn inmiddels tientallen beauty influencers met Instagram-kanalen vól make-up tips, sprankelende looks en duizenden volgers. Onlangs lanceerden wij een spiksplinternieuw Instagram-beautykanaal voor Kruidvat, gericht op meiden van 16 tot 24 jaar. Speciaal voor de lancering zijn we een samenwerking aangegaan met online influencer Vera Camilla, die met haar 232K volgers op Instagram een enórm bereik heeft. Als vast Kruidvat Beauty gezicht, komt haar achterban perfect overeen met de Kruidvat Beauty consument. Een perfecte match!

BUT FIRST… MAKE-UP!
We hebben Vera Camilla gevraagd om looks te creëren met een Kruidvat beautycase bómvol make-up. Wat voor looks? Dát bepaalden de volgers van het Instagram-kanaal van Kruidvat. Vera Camilla plaatste een video-oproep op haar eigen Instagram-kanaal én het nieuwe kanaal van Kruidvat. Daarin riep ze haar volgers op om @Kruidvat te volgen en een look in te sturen die ze zouden willen leren maken. In ruil voor het volgen van het nieuwe Instagram-kanaal van Kruidvat én het inzenden van de look, konden volgers kans maken om de tjokvolle beautycase zélf te winnen. We hebben in totaal drie look-video’s gemaakt, waarin Vera een casual-look, een party-look en een herfst-look liet zien. Natuurlijk maakten we ook posts waarin de producten die Vera gebruikte goed zichtbaar waren, zodat de doelgroep de looks zelf kon maken met de juiste make-up.

HÁLLO VOLGERS!
Wat dat opleverde? Héél. Véél. Volgers. Waar het Instagram-kanaal van Kruidvat eerder 3.500 fans had, kreeg het er na de campagne binnen no-time bijna 20.000 (!) volgers bíj. Daarnaast zorgden de beautycase-posts met Vera Camilla voor ontzettend veel engagement. We kunnen dus wel zeggen dat deze campagne geslaagd is. Yes!

Tijdens deze campagne werkte we samen met Hello Sparkle!