‘Ik wil ook een snapcode!’ Nou, da’s zo gepiept!

Tim Schnitzler

05-07-2016 | Of je nu al jaren Snapchat of zojuist je eerste snap hebt gemaakt, een snapcode is handig voor elke snapper.

Snapcodes zijn unieke codes die je kunt scannen en die het gemakkelijk maken om nieuwe Snapchat-vrienden toe te voegen en om inhoud op Snapchat eenvoudig en op een leuke manier te openen.
Het werkt natuurlijk ook andersom. Je kunt je snapcode overal achterlaten, of dit nu online is of op een bierviltje, sticker of streetart in de offline wereld. Door je snapcode overal te delen vergroot je je Snapchat footprint.

Hoe het werkt?

Wanneer anderen hun Snapchatcamera openen en op jouw snapcode richten, opent zich een pop-up met de mogelijkheid om de desbetreffende snapaccount te volgen. Voor de creatieven onder ons; je kunt je snapcode ook customizen maar volg dan wel de snapcode guidelines. Zo voorkom je dat je snapcode niet goed werkt. Lees hier de snapcode guidelines.

Ik wil ook een Snapcode!

Zo gepiept! Je maakt eenvoudig een snapcode aan via de app of via https://accounts.snapchat.com/accounts/snapcodes. Downloaden en delen maar!
Dit is trouwens onze snapcode:

Kun je gelijk de werking testen en ons natuurlijk volgen 😉