Awesome Art Director

WE ARE BLOSSOM, ARE YOU?

Kun jij cutting edge digitale experiences bedenken en uitwerken? Heb je een passie voor social media content en online en social advertising campagnes, die zich weten te onderscheiden van traditionele marketing? Vind je het tof om samen met een team van digital designers te werken aan sterke geïntegreerde campagnes en content? Heb je eerder al gewerkt voor de mooiste merken van Nederland en hen weten te overtuigen om verder te gaan dan verwacht?

Zo ja, dan ben jij misschien wel de beste vrouw of man voor deze job. Wij zoeken een sterke overtuigende Art Director die zich wil aansluiten bij ons hechte buitengewoon getalenteerde team in Eindhoven. Voor het ontwikkelen van social content en digital campagnes voor merken als: Snickers, Volkswagen, Kruidvat, Hartstichting en CZ.

We zijn op zoek naar de meest getalenteerde mensen die we kunnen vinden, maar het is minstens zo belangrijk dat je een positieve instelling hebt en graag werk maakt samen met een geweldig team. Een Art Director bij Blossom draagt deze waarde uit en herinnert ons eraan waarom dit zo belangrijk is. We willen dat je echt onderdeel wordt van de Blossom family. We zoeken iemand die even enthousiast wordt van onze huidige klanten als van het pitchen op mooie nieuwe merken.

Verantwoordelijkheid

Als Art Director ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten en klanten tegelijk. Je bent in staat om onze designers, motion designers, 3D designers en video editors aan te moedigen om verrassende en hoogstaande digitale content te creëren. Je bewaakt merkidentiteit in communicatie en design en bent in staat om strakke rationales en overtuigende pitchdocumenten te ontwikkelen. Je bent niet bang om je handen vuil te maken maar bent ook in staat een project vast te pakken en vooruit te stuwen, zonder de deadline en budget uit het oog te verliezen.

Dagelijkse verwachten we van je:

 • Dat je jezelf eigenaar voelt van projecten, van concept en planning tot productie en oplevering.
 • Dat je nauw samenwerkt met designers (creatieven) en ervoor zorgt dat ze het best denkbare werk kunnen maken.
 • Je gebruikt je ervaring om werk helder te maken voor mensen intern of zodat het als zoetje broodjes over de toonbank richting de klant gaat.
 • In je functie ben je in staat om andere creatieven te helpen hun creatieve skills (design, motion, 3d, video) te verbeteren in lijn met hun eigen individuele doelen en in samenwerking met de Creative Director.
 • Je bent conceptueel sterk en kunt in elk stadium van een project ideeën ontwikkelen.
 • Je kunt goed samenwerken met producers, kan een projectplan mee opstellen, inschattingen maken en begrijpt wat waar nodig is tijdens de productie.
 • Je help waar nodig met het zoeken naar nieuwe collega’s en stagiairs.

Skills en ervaring

De volgende ervaring en essentiële skills zorgen ervoor dat jij uitsteekt boven de rest:

 • Een portfolio met sterk onderscheidend digital advertising/content werk voor grote (inter)nationale merken.
 • Ervaring en aantoonbaar begrip in het vakgebied van online advertising campagnes, social content campagnes, interactieve digitale ervaringen, influencer marketing, video en branded content.
 • Uitgebreid begrip van social media contentcreatie en media-inzet. Je weet wat werkt binnen én over alle bestaande en opkomende platformen.
 • Je hebt een passie voor design.
 • Je bent op de hoogte van nieuwe innovatieve mogelijkheden en bereid om nieuwe dingen te proberen.

Kwalificaties

 • Je hebt ervaring als Art Director in (bij voorkeur) de digitale advertising industrie bij een toonaangevend bureau.
 • Je kunt laten zien dat je de nodig video- en brandervaring hebt.

CONTACT OPNEMEN:

Als je denkt dat je de skills, het talent en de stijl hebt om onze nieuwe Art Director te worden, stuur dan jouw CV en portfolio naar jobs@greenhousegroup.com met een omschrijving waarom jij de beste persoon bent voor deze job.