Design Meewerk Stagiair(e) 2019

Stage lopen bij Blossom staat voor superveel mooi werk maken voor te gekke klanten mét te gekke collega's. Heb je interesse om vanaf januari/februari bij een van de beste social bureaus van Nederland te komen werken? Dat verbaast ons niet ;). Lees snel verder en solliciteer! Dan maken wij een echte Blossom van je!

Als stagiair(e) bij Blossom werk je samen met andere designers en creatieven voor mooie merken als Staatsloterij, M&M’s, Snickers, Whiskas, Hartstichting, Krasloten, Chio, Kruidvat en hééél veel gave automerken.

Je helpt bij het bedenken, ontwikkelen én creëren van uiteenlopende concepten en de uitvoering daarvan. Denk aan beeld, video, motion en als je wilt ook 3D, Virtual Reality en Augmented Reality. Natuurlijk ga je ook aan de slag met het bedenken van de concepten voor deze content. Een affiniteit met programma’s als After Effects en Premiere is een pré. Samen met je collega’s (designers, projectmanagers, community managers en strategen) ontwikkel je de mooiste en meest effectieve online campagnes. Je bent praktisch ingesteld en begrijpt dat design niet alleen creatief, maar vooral ook functioneel en commercieel moet zijn.

Wat verwachten we van jou?

Je moet zelfstandig kunnen werken en een goede teamplayer zijn. Je gaat namelijk niet alleen posts uitwerken, maar wordt ook betrokken in de conceptfase om zo samen met je collega’s excellerend werk te leveren! We vinden het belangrijk dat je eigen initiatieven toont en staan open voor jouw frisse blik.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Stagevergoeding
  • De allerleukste collega’s waarmee je iedere dag mag samenwerken. YES!
  • Workshops, kennissessies, trainingen… Wij gaan ervoor zorgen dat jij niets tekort komt op het gebied van je design, motion en/of 3d ontwikkeling
  • Gratis lunchen op het werk met heel veel keus
  • Werken met gave innovaties als VR, AR, AI, chatbots en 360º video…

Maar vooral:

  • Een verschrikkelijk leuk en hecht team waar je mee samen mag werken
  • Een leuke functie in een ambitieus, jong, snelgroeiend creatief bureau
  • Werken voor geweldige merken! ECHT geweldige merken.

Solliciteer nu!