Kick-ass Copywriter

WE ARE BLOSSOM, ARE YOU?

Kun jij cutting edge digitale experiences bedenken? Heb je een passie voor social media content en online & social advertising campagnes, die zich weten te onderscheiden van traditionele marketing? Vind je het tof om samen met een team van digital designers te werken aan sterke geïntegreerde campagnes? Heb je eerder al gewerkt voor de mooiste merken van Nederland en hen weten te overtuigen om verder te gaan dan verwacht?

Zo ja, dan ben jij misschien wel de beste vrouw of man voor deze job. Wij zoeken een sterke overtuigende copywriter die zich wil aansluiten bij ons hechte buitengewoon getalenteerde team in Eindhoven. Voor het ontwikkelen van social content en digital campagnes voor merken als: Snickers, Volkswagen, Kruidvat, Hartstichting en CZ.

We zijn op zoek naar de meest getalenteerde mensen die we kunnen vinden, maar het is minstens zo belangrijk dat je een positieve instelling hebt en graag werk maakt samen met een geweldig team. Een copywriter bij Blossom draagt deze waarde uit en herinnert ons eraan waarom dit zo belangrijk is. We willen dat je echt onderdeel wordt van de Blossom family. We zoeken iemand die even enthousiast wordt van onze huidige klanten als van het pitchen op mooie nieuwe merken.

Verantwoordelijkheid

Als Senior Concept Creative (Copy) ben je direct verantwoordelijk voor een aantal projecten voor klanten tegelijk. Je kunt designers aanmoedigen en aansturen en bent in staat om strakke rationales en overtuigende pitchdocumenten te schrijven. Je maakt indruk op klanten met je presentaties. Je snapt taal als geen ander, zowel short als long. Je weet als geen ander hoe je voor Kruidvat je ‘Inner Beyoncé’ moet aanroepen, voor de Hartstichting tekst schrijft die écht raakt en hoe je petrolheads enthousiast maakt over elektriciteit. Je bent niet bang om je handen vuil te maken maar bent ook in staat een project vast te pakken en vooruit te stuwen, zonder de deadline en budget uit het oog te verliezen.

Dagelijkse verwachten we van je:

 • Dat je jezelf eigenaar voelt van projecten, van concept en planning tot productie en oplevering.
 • Dat je nauw samenwerkt met designers en ervoor zorgt dat ze het best denkbare werk kunnen maken. Door vlijmscherpe en heldere concepten en strakke copy.
 • Je gebruikt je ervaring om werk helder te maken voor mensen intern of zodat het als zoetje broodjes over de toonbank richting de klant gaat.
 • In je functie ben je in staat om andere copywriters te helpen hun creatieve en copy skills te verbeteren in lijn met hun eigen individuele doelen en in samenwerking met de Creative Director.
 • Je bent conceptueel sterk en kunt in elk stadium van een project ideeën ontwikkelen.
 • Je kunt goed samenwerken met producers, kan een projectplan mee opstellen, inschattingen maken en begrijpt wat waar nodig is tijdens de productie.
 • Je helpt waar nodig met het zoeken naar nieuwe collega’s en stagiairs.

Skills en ervaring

De volgende ervaring en essentiële skills zorgen ervoor dat jij uitsteekt boven de rest:

 • Een portfolio met sterk onderscheidend digital advertising/content werk voor grote (inter)nationale merken.
 • Ervaring en aantoonbaar begrip in het vakgebied van online advertising campagnes, social content campagnes, interactieve digitale ervaringen, influencer marketing, video en branded content.
 • Je kunt je als geen ander uitdrukken in tekst, user experiences, messaging (WhatsApp/Voice/Messenger) en content.
 • Gevorderde copy- en conceptontwikkeling.
 • Uitgebreid begrip van social media contentcreatie en media-inzet. Je weet wat werkt binnen én over alle bestaande en opkomende platformen.
 • Je hebt een passie voor film, video en script writing en beschikt over basiskennis van video editing.
 • Je bent op de hoogte van nieuwe innovatieve mogelijkheden en bereid om nieuwe dingen te proberen.

Kwalificaties

 • Je hebt ervaring als copywriter in (bij voorkeur) de digitale advertising industrie bij een toonaangevend bureau.
 • Je kunt laten zien dat je de nodige video- en brandervaring hebt.
 • Een opleiding in Communicatie/Creative Media gevolgd of gelijkwaardige ervaring in de industrie.

CONTACT OPNEMEN:

Als je denkt dat je de skills, het talent en de stijl hebt om onze nieuwe copywriter te worden, stuur dan jouw CV en portfolio naar jobs@greenhousegroup.com met een omschrijving waarom jij de beste persoon bent voor deze job.